Новини

 Примавет-София поддържа постоянно личен контакт не само със своите партньори, но и със своите клиенти.

Вижте специализираните издания на Примавет-София.

Винаги специалистите на фирмата са готови на форумите, да отговарят на въпроси относно здравеопазване на продуктивни животни, домашни любимци и пчелите.

Примавет-София участва особено активно в живота на пчеларската общност и дава своя принос за решаването на проблемите на пчеларите при опазването на здравето на пчелните им семейства не само с производството и продажбата на ефективни лекарства, но и с личното им представяне на различни форуми от специалистите на фирмата в доклади, лекции, семинари и презентации. На щандовете на фирмата при различните изложения и панаири могат да се видят и закупят продуктите на фирмата или да се направят заявки и поръчки.

Участието на национални и международни научни форуми и личният контакт с водещи в световен мащаб учени е условие за успешната развойна работа на фирмата.

Национална пчеларска конференция „Заедно да спасим пчелите”

На 12-13 май 2012 г., в град Елена ще се проведе Национална пчеларска конференция-събор : „Заедно да спасим пчелите”. Организатори на събитието са Сдружението на биологичните пчелари.

Примавет - София - най-иновативни в категория малки и средни предприятия за 2010г.

Награда за Примавет - София ООД за иновации в пчеларството
В рамките на седмия иновационен конкурс за иновативно предприятие под егидата на Министерство на икономика енергетика и туризма и Представителството на Европейската комисия в България бяха класирани 22 български малки и големи предприятия. Авторитетно жури присъди голямата награда за малко предприятие /с персонал до 50 човека/ на Примавет - София ООД за разработка и експортна реализация на лекарствени средства за пчели.