История

Примавет–София ООД е създадена през 1993г. с предмет на дейност разработка, производство и търговия на фармацевтични продукти, храни за животни, както и козметични продукти за животни и хора.

 

За изминалия период са разработени и пуснати в производство над 30 ветеринарномедицински продукти, над 10 козметични и стоматологични продукти за домашни любимци, няколко допълващи и специални фуражи за животни и козметика за хора с пчелни продукти.

Качеството на продуктите се гарантира чрез GMP, HACCP. Системата за управление на качеството на фирмата е сертифицирана по ISO9001-2000.

За повече информация четете тук


Примавет-София работи с висококвалифициран производствен екип в собствена производствена база,разполагаща с площ от 1200 квадратни метра и оборудвана със съвременна техника.
Фирмата произвежда ефективни ветеринарномедицински продукти за профилактика и лечение на пчелни семейства, компанийни и продуктивни животни.
За повече информация четете тук

 

Специалистите на фирмата в сътрудничество с изследователи от научни центрове разработват нови продукти,извършват лабораторни и клинични изследвания.
За повече информация четете тук