ЗДРАВА ПЧЕЛА! Новинарче, брой 1 за 2021г.

Скъпи приятели,

Живеем в особено време, време на пандемия. В този момент с голяма надежда обръщаме поглед към уникалните пчелни продукти, които идват от природата и са най-добрите източници за повишаване и поддържане на жизнените функции и защити на човешкия организъм. Употребата на пчелни продукти има много предимства в сравнение с прилагането на различни лекарствени средства, създадени по синтетичен път. Това е така, защото пчелните продукти съдържат цяла гама биологично активни вещества, витамини и минерали. Те притежават висока активност и имат силно изразено антивирусно, антибактеиално, антимикотично и антипротозойно действие.

Според Волтер: „В постоянната борба за здравето на хората нито едно химическо средство не е достигнало да се сравнява с лековитите билки и пчелните продукти.

 Още Хипократ (4-ти век пр. н.е.) изказва мнение за качеството на храната: «Нека вашата храна бъде лекарство. Нека вашето лекарство бъде храна».

На съвременния етап ние вече сме убедени, че е по-добре превенция, отколкото лечение на която и да е болест.

ВСИЧКО ТОВА МОГАТ ДА НИ ГО ОСИГУРЯТ ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ:

МЕД, ПРАШЕЦ, ПРОПОЛИС, ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ОТ ЗДРАВИ И СИЛНИ ПЧЕЛНИ СЕМЕЙСТВА!

Повече от 20 години „Примавет-София“ ООД е до вас със своята подкрепа и производство на продукти, които да осигурят здравето на вашите пчели, с необходимите съвети и консултации за тяхното правилно приложение. Това е особено важно сега, когато има ограничение при събирането на повече хора в затворени пространства и навън. Промениха се програмите за зимните лектории на пчеларските дружества, преките контакти на живо и обмяната на опит между пчеларите. „Примавет-София, както винаги от далечната 1998 година, е готова да съдейства и в това затруднено положение с всичко, което е в компетенциите на нейните специалисти по отношение грижа и опазване здравето на пчелите чрез диагностика, профилактика и лечение.

Прочетете повече в прикаченият нов брой на "Здрава Пчела", новиарчето на "Примавет - София" ООД

Здрава Пчела - Новинарче

ЗДРАВА ПЧЕЛА - НОВИНАРЧЕ 02.2021Г.

ЗДРАВА ПЧЕЛА - НОВИНАРЧЕ 02.2021Г.